Wettelijke kennisgeving

Wettelijke kennisgeving - Natuurlijke Zeep Producten

 1. Productinformatie: Onze webwinkel biedt natuurlijke zeep producten aan die met de grootste zorg zijn samengesteld. We streven ernaar om accurate en gedetailleerde informatie te verstrekken over elk product, inclusief ingrediënten, gebruiksaanwijzingen en mogelijke allergenen. Lees de productinformatie zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst.

 2. Natuurlijke ingrediënten: Onze natuurlijke zeep producten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. We vermijden het gebruik van schadelijke chemicaliën en streven ernaar om onze producten milieuvriendelijk en duurzaam te produceren.

 3. Aansprakelijkheid: Hoewel we er alles aan doen om de veiligheid en effectiviteit van onze producten te waarborgen, zijn we niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze natuurlijke zeep producten.

 4. Allergische reacties: Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor bepaalde natuurlijke ingrediënten. Het is essentieel dat u de lijst met ingrediënten zorgvuldig controleert en eventuele allergieën meldt voordat u een bestelling plaatst. Als u een allergische reactie ervaart na het gebruik van onze producten, stop dan onmiddellijk met het gebruik en raadpleeg een arts.

 5. Bestellingen en betalingen: Door een bestelling te plaatsen bij www.soapstorie.nl, gaat u akkoord met de bestelvoorwaarden en betalingsvoorwaarden zoals vermeld op onze website.

 6. Privacybeleid: Ons privacybeleid beschrijft hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, opslaan en beschermen. We nemen de privacy van onze klanten serieus en zorgen voor de veilige verwerking van uw gegevens.

 7. Intellectuele eigendom: Alle inhoud op onze website, inclusief logo's, afbeeldingen, teksten en ontwerpen, zijn eigendom van www.soapstorie.nl en worden beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het gebruik of kopiëren van onze inhoud zonder onze uitdrukkelijke toestemming is verboden.

 8. Jurisdictie: Deze wettelijke kennisgeving wordt beheerst door de wetten van Nederland. Elk geschil dat voortvloeit uit het gebruik van deze website zal worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Rotterdam.

  Voor verdere vragen of opmerkingen over deze wettelijke kennisgeving kunt u contact met ons opnemen via soapstories01@gmail.com

  Deze wettelijke kennisgeving is voor het laatst bijgewerkt op 19-07-2023.

  Soap Storie