Verzendbeleid

Dank u voor uw interesse in onze webshop en uw vertrouwen in onze producten en diensten. Hieronder vindt u ons verzendbeleid dat van toepassing is op alle bestellingen die geplaatst worden binnen Nederland en België.

  1. Verzendgebied

Wij verzenden momenteel alleen binnen Nederland en België. Bestellingen vanuit andere landen kunnen niet worden verwerkt. Houd er rekening mee dat we mogelijk niet naar bepaalde afgelegen gebieden kunnen verzenden. Als uw locatie niet in ons verzendgebied valt, neem dan contact met ons op voor verdere assistentie.

  1. Verwerkingstijd

Na ontvangst van uw bestelling streven we ernaar om deze binnen 3 tot 5 werkdagen dit te verwerken. Bestellingen worden doorgaans op werkdagen verwerkt; houd rekening met vertragingen tijdens feestdagen of bij onvoorziene omstandigheden.
Bestellingen die voor 16.00 besteld zijn worden dezelfde dag nog verzonden.

  1. Verzendmethoden en -kosten

We bieden verschillende verzendmethoden aan voor leveringen binnen Nederland en België. De verzendkosten variëren afhankelijk van het gewicht, de omvang van het pakket en de gekozen verzendoptie. Tijdens het afrekenen worden de verzendkosten duidelijk weergegeven voordat u de bestelling definitief plaatst.

  1. Leveringstijd

De geschatte leveringstijd varieert afhankelijk van uw locatie en de gekozen verzendmethode. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een verzendbevestiging met trackinginformatie. Houd er rekening mee dat de leveringstijd indicatief is en kan variëren door externe factoren, zoals weeromstandigheden, douanecontroles en logistieke vertragingen.

  1. Retouren en terugbetalingen

Voor informatie over retouren en terugbetalingen verwijzen we u graag naar ons kopje retour beleid voor gedetailleerde instructies.

  1. Adresinformatie

Zorg ervoor dat u het juiste afleveradres opgeeft bij het plaatsen van uw bestelling. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of niet-aflevering als gevolg van onjuiste of onvolledige adresgegevens.

  1. Wijzigingen in het verzendbeleid

Dit verzendbeleid kan van tijd tot tijd worden herzien om te voldoen aan nieuwe regelgeving of verbeteringen in onze verzendprocessen. Controleer daarom regelmatig onze website voor eventuele updates.

Als u vragen heeft over ons verzendbeleid of uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via soapstories01@gmail.com

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Soapstories